Gardio T räckvidd

Gardio T använder superoptimerade antenner för att ge maximal räckvidd. Om du inte får förväntad räckvidd (8 - 30 m) så kan det bero på några olika orsaker:

• Många lite äldre Android-mobiler har dålig räckvidd på Bluetooth. Prova med en nyare mobil och se om det blir bättre.
  • Se till att du inte har aktiverat någon batterisparfunktion i mobilen som stänger av Trackr-appen när den inte används.
  • Parningen mellan Gardio T och mobilen kan ha blivit fel. Para om enligt instruktionen nedan.

Gör såhär för att para om Gardio T med din mobil:

1. Öppna Trackr-appen i mobilen.
  2. Tryck på ikonen med tre prickar uppe i högra hörnet.
  3. Tryck på kugghjulet vid den Gardio T som du vill åtgärda.
  4. Skrolla längst ned och tryck DELETE.
  5. Stäng Trackr-appen.
  6. Stäng av Bluetooth i mobilen inställningar.
  7. Ta ur batteriet ur Gardio T.
  8. Starta om mobilen.
  9. Slå på Bluetooth i mobilen.
  10. Sätt i batteriet i Gardio T.
  11. Tryck på knappen på Gardio T. Den skall pipa till och lysa blått.
  12. Starta Trackr-appen och para Gardio T med din mobil igen (tryck på de tre prickarna uppe till höger, välj Add New Device och följ instruktionerna).

OBS! Du måste para Gardio T med mobilen med hjälp av Trackr-appen, INTE med mobilens egna Bluetoothinställningar.