Ändra ljudvolym på notifieringar IOS

Du kan enkelt ändra ljudvolym för notifieringar (avlarmat, pålarmat, larm etc) i din iphone eller ipad för de olika larm du har ansluta till ditt konto. Kanske vill du ha högt ljud när det larmas av hemma men inget ljud när det larmas av på kontoret.

Du kan ändra i mobilen eller på Mina Sidor. Gå till fliken INSTÄLLNINGAR för det larm du vill ändra ljud. Ändra enligt nedan.

Inst_llningar.PNG _ndra.PNG Volymer.PNG
Klicka Ändra.  Klicka på 'volym' för den IOS-enhet du vill ändra för. Välj de ljudvolymer du vill ha för de olika notifieringstyperna.

OBS mobilens egen ljudvolym överrider dessa inställningar, dvs sätter du mobilen på tyst så hörs inte larmet heller i mobilen.