Koppla upp larmet via mobilnätet (GSM / 3G / 4G)

Om du inte har internet i lokalen eller om din router saknar nätverksutgång så kan du beställa en mobil uppkoppling från oss. Det är ett litet USB-modem som du stoppar in i centralenheten och med ett dataabonnemang från Tre. Klicka här för att läsa mer och beställa.

Du kan även använda ditt eget modem och/eller abonnemang, om du har tillgång till det. Då gäller följande:

• Om du har ett eget USB-modem eller kan få ett från din operatör så måste det vara Huawei E3372. Endast detta modem fungerar för närvarande i centralenheten.
  • Endast mobila dataabonnemang från Tre fungerar. Har du mobilabonnemang från Tre så kan du även fråga Tre om 'tvillingkort', vilket kan vara billigare.
  • Din centralenhet måste ha senaste operativsystemet installerat. Kontakta oss så fixar vi det.