Koppla upp larmet via mobilnätet (GSM / 3G / 4G)

Om du inte har internet i lokalen eller om din router saknar nätverksutgång så kan du beställa en mobil uppkoppling från oss. Det är ett litet USB-modem som du stoppar in i centralenheten och med ett dataabonnemang från Tre. Klicka här för att läsa mer och beställa.

Du kan även använda ditt eget modem och/eller abonnemang, om du har tillgång till det. Då gäller följande:

• Om du har ett eget USB-modem eller kan få ett från din operatör så måste det vara Huawei E3372 med modellnummer E3372h-153 (står på etiketten under locket). Endast detta modem fungerar för närvarande i centralenheten.

• Du kan beställa simkort från Gardio, men ett billigare sätt kan vara att kolla med din egen mobiloperatör om du kan få ett så kallat tvillingkort till ditt eget abonnemang. Det brukar vara gratis eller kosta någon tia i månaden.

• Din centralenhet måste ha hårdvaruversion 0001C (se silveretiketten på undersidan) och ha senaste operativsystemet installerat. Kontakta oss så ordnar vi det.