Fabriksåterställning av larmpanel

Skulle din larmpanel kännas trög eller själv ha installerat en massa appar som du ej känner till så kan du behöva göra en fabriksåterställning. Då blir panelen som ny. Du gör det på ett par ögonblick med fem enkla steg nedan.

Steg 1: Öppna inställningar

Steg 2: Gå till Säkerhetskopiering och återställning

Steg 3: Återställningsmenyn

Steg 4: Återställ

Steg 5: Radera allt

Nu återställs panelen så att den blir som helt ny, och alla appar och inställningar raderas. Gardioappen finns kvar men du behöver lägga till den på skrivbordet igen. Klicka här för se hur du lägger tillbaka Gardio-appen på skrivbordet.

Starta Gardio-appen och följ instruktionerna på skärmen för att para den med larmet igen.