2017-05-09 Uppdaterad Android-app (2.1.8)

Uppgradering av mobilappen för Android till version 2.1.8 med följande ändringar och nyheter:

1. Uppdaterad grafik och förbättrad layout.
  2. Appen meddelar om någon av larmadresserna har en uppgradering redo att installeras.
  3. Appen meddelar om internetkontakt saknas då man larmar slår PIN för att larma på/av eller aktivera Titta nu (tidigare fick du istället meddelande att 'Kontakten tog längre tid än normalt').
  4. Generellt förbättrad visning av bildspelaren.
  5. Fixade en bugg där appen inte kunde starta på äldre mobiler med Android version 4.
  6. Fixade en bugg där appen i vissa fall inte kunde ladda bildspelaren.
  7. Fixade en bugg där listan på sidan Loggbok kunde döljas av menyerna.
  8. Diverse buggfixar för grafik, ljud och stabilitet.