2017-08-16 Uppgradering Mina Sidor (ladda ner larmbilder, byta lösenord mm)

Större uppgradering av servrarna för Mina Sidor.

Det som syns omedelbart är att man nu med ett knapptryck kan tanka ned alla larmbilder från ett larm (för att tex ge till polisen) och att vi förbättrat hanteringen om man gör fel när man skall byta lösenord.

Klicka här för läsa om hur spara ned larmbilder med ett knapptryck

Det större (men som ännu inte syns) är att vi lagt grunden för att lansera en helt ny design av Mina Sidor. Fräschare utseende, bättre navigering, samt guider för hur göra olika saker i samband med att man skall komma igång som ny kund.