2017-09-11 Användbarhetsförbättringar på Mina Sidor

Användbarhetsförbättringar på Mina Sidor utlagda i drift nu:

• Gjort om hela flödet för hur göra testlarm så att man följer en steg-för-steg-guide. Fler guider för andra åtgärder kommer snart.
  • När man återställer lösenord behöver man inte längre ange det temporära lösenordet som kommer i mailet - det finns en länk att klicka på i mailet som sköter det.
  • Fixat så att SMS presenteras korrekt även för iPhoneanvändare som använder iMessage. I vissa fall kunde SMSen bli oläsbara i iMessage tidigare.
  • 'Återställningskod' på Mina Sidor (den hemliga ordet man säger till larmoperatören för att identifiera sig) har bytt namn till 'Nyckelord' då användare ofta blandade ihop Återställningskod med PIN-koden.
  • Popup-varning när man byter adress för larmet på Mina Sidor. Varnar för att man måste kontakta Gardio support för att ändra sin fakturerings- och leveransadress.