2017-10-05 Utbyggd aktiveringsguide på Mina Sidor

Idag har vi uppdaterat Mina Sidor med lite förbättringar. Framförallt är det utbyggnad av aktiveringsguiden på mina Sidor (den man går igenom när man sätter upp ett nytt larm).

• Att skapa kontaktuppgifter är nu en del av aktiveringsguiden (när trycker på blå knapp "Aktivera").
  • Guiden visar vilka mobiler man får push-notifieringar till om man redan har apen installerad, och annars promptas man att installera den.
  • Mina Sidor påminner om att aktivera larmet igen efter fem dagar om inte klart.
  • Tydligare markering om man fyller i fel uppgifter.
  • Uppdaterat namn och utseende på knappar för att göra tydligare.
  • Diverse textändringar för ökad tydlighet.