Ansluta siren till kameran

På HD PIR-kameran (art nr 0031 på silveretiketten på kamerans undersida) så ansluter du Gardiosirenen med den gröna kontakten direkt i kameran. Vill du ansluta en annan sirén så klicka här för instruktion om hur du gör.

På HD-kameran (art nr 0005 på silveretiketten på kamerans undersida) så tar du bort den gröna kontakten från Gardiosirénen. Koppla sedan in kablarna direkt i den grå kopplingsplinten på kamerans baksida, genom att trycka in den lilla knappen för att öppna uttaget, stoppa in sladden och sedan släppa knappen.

Bild. Anslut sirénen på detta sätt. OBS koppla kablarna exakt enligt ovanstående, annars kan sirénen gå sönder.