Koppla bort larmpanelen från centralenheten

Om du skall byta centralenhet eller flytta din larmpanel till en annan centralenhet av någon anledning så måste du koppla bort panelen från nuvarande larm innan du kan para den till ett annat.

Gör såhär:

1. Tryck på 'husknappen' längst ned på skärmen för att komma till skrivbordet, och därefter på ikonen för Inställningar (dvs inställningar för Android, inte för Gardio).

2. Under panelens inställningsmeny så scrolla ned till Appar, och välj där Gardio-appen på höger sida av skärmen.

3. Välj 'Radera appdata'. Nu rensas panelen på alla inställningar etc för det larmet.

4. I vänstermenyn scrolla upp till wifi, och till höger ser du det anslutna wifi-nätet (heter något med åtta slumpvisa tecken). Tryck på det och välj GLÖM.

5. Tryck på hem-knappen igen (huset längst ned till vänster) för att komma till startskärmen.

6. Tryck på Gardio-ikonen för att starta Gardio-appen igen och följ sedan instruktionerna på skärmen för att para panelen till det nya larmet.