Koppla bort och återställ(reset) larmpanelen vid anslutningsproblem eller dylikt.

Denna guide är är effektiv för att avhjälpa olika problem med larmpanelen. Är det så att larmpanelen fastnar, är seg eller dylikt så rekommenderar vi att du genomför den här guiden. Om du skall byta centralenhet eller flytta din larmpanel till en annan centralenhet av någon anledning så måste du koppla bort panelen från nuvarande larm innan du kan para den till ett annat.

Laddningsproblem eller går ej att starta larmpanelen?

 
Gör så här

 1. Tryck på den vita ikonen som ser ut som ett 'hus' eller en 'cirkel' längst ned på skärmen för att komma till skrivbordet, och därefter på ikonen för Inställningar (ikonen är ett kugghjul).
    
 2. Under panelens inställningsmeny så scrolla ned till 'Appar', och välj där Gardio-appen på höger sida av skärmen.
    
 3. Välj 'Radera appdata' eller 'Rensa data'. Nu rensas panelen på alla inställningar etc för det larmet.
     
 4. Tryck på den vita ikonen som ser ut som ett 'hus' eller en 'cirkel' för att komma till startskärmen.
    
 5. Starta om centralenheten genom att dra ur elkabeln(Längst till höger på bilden nedan) och koppla in den igen efter cirka 5 sekunder. När alla lampor igen lyser(POWER, WLAN och om den är ansluten till internet så lyser också WAN) så kan du para larmpanelen igen genom att gå vidare till steg 6.
    
 6. Tryck på Gardio-ikonen för att starta Gardio-appen igen och klicka på para i larmpanelen, därefter klickar du på para-knappen som finns att finna på baksidan av centralenheten. Ha gärna larmpanelen och centralenheten nära varandra när du parar ihop de.
  CE_Baksida_Para.png
  Tips: När du satt igång parningen och den pågår men inte gått igenom efter en minut så tryck till på den svarta parningsknappen på centralenheten en gång till.
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer