Installera panel-appen på din egen Android-padda

Har du en gammal Android surfplatta eller mobil som du inte använder så går det utmärkt att använda den som larmpanel. Den behöver ha minst Android 4.2. OBS att surfplattan av säkerhetsskäl inte längre kommer ha generell internetaccess utan kommer bara kunna kommunicera med larmet så länge som den används som larmpanel.

Följ instruktionerna nedan för att installera appen och para till ditt Gardiolarm.

 1. Öppna surfplattans inställningar


 2. Anslut till ditt egna wifinät
  Klicka på Wi-Fi för att aktivera wifi, välj ditt egna wifi-nät (tex ditt privata hemmanätverk) i listan till höger, och ange ditt wifi-lösenord i dialogrutan som dyker upp. Vänta tills det sedan står 'Ansluten' under nätverksnamnet.


 3. Tillåt installation av applikationer från okänd källa
  Scrolla ned till Säkerhet, och kryssa i rutan för att tillåta installation av applikationer från okänd källa.


 4. Ladda ner och installera gardio-appen
  Gå till hemskärmen genom att trycka på huset längst ned till vänster på skärmen, och starta sedan webbläsaren. Knappa in denna länk i webbläsarens adressrad:


  När du trycker Kör så startas nedladdningen (nedåtpil längst ned till höger på skärmen).


 5. Installera appen
  Installera appen genom att klicka på nedpilen längst ned till höger på skärmen, och klicka sedan på Android.apk så startas installationen. När den är klar så får du frågan om Starta eller Avbryt, välj då AVBRYT!
   

 6. Ta bort ditt wifi-nät från panelen
  Gå till Inställningar igen, välj Wi-Fi och klicka på det wifi-nät du lade till tidigare, och välj Glöm.

 7. Lägg till Gardio-ikonen på hemskärmen
  Klicka på knappen längst upp till höger på hemskärmen för att visa alla appar, och långklicka sedan på Gardio för att placera den på hemskärmen.


 8. Para panelen med larmet
  Klicka på Gardio-ikonen för att starta Gardio-appen och följ instruktionerna på skärmen för att para den med larmet. OBS beroende på vilken version ditt larm kör så kan parningen ibland strula lite om appen du hämtat här inte matchar. Kontakta oss isåfall så hjälper vi dig.
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer