Spara larmbilder

Bilder vid av- och pålarmning och larm sparas i loggboken i två månader. Om du vill spara bilder och ha dem kvar så gör såhär:

1. Gå till Mina Sidor och klicka på Loggboken, leta upp bilden du vill spara.

2. Klicka på bilden så förstoras den till full upplösning.

3. Spara bilden genom att:
    - Om på dator (Windows): högerklicka och välj Spara Som och spara bilden på tex Skrivbordet å din dator.
    - Om på Iphone eller Androidmobil: Långklicka (tryck och håll) på bilden tills nedanstående meny dyker upp. Välj Spara, och sedan kan du hitta den i mobilens foto-app.