Spara larmbilder

Bilder vid av- och pålarmning och larm sparas i loggboken i två månader. Om du vill spara bilder och ha dem kvar så gör du följande:

1. Gå till 'Mina Sidor' och klicka på Loggboken och leta upp bilden du vill spara.

2. Klicka på bilden så förstoras den till full upplösning.

3. Spara bilden genom att:
    - På dator (Windows): högerklicka och välj Spara Som och spara bilden på t.ex Skrivbordet på din dator.
    - Om på Iphone eller Androidmobil: Långklicka (tryck och håll in) på bilden tills en meny dyker upp. Välj Spara, och sedan kan du hitta den i mobilens foto-album.