Djurfilter för att förhindra falsklarm från husdjur

Gardio har ett inbyggt flter mot falsklarm pga husdjur och andra små saker som rör sig, och du ställer enkelt in detta i kamerans inställningsmeny. Varje kamera ställs in individuellt då filtret tar hänsyn till hur rummet ser ut och var kameran sitter. Djurfiltret har en grundinställning redan från början men vi rekommenderar att du anpassar det efter dina förhållanden.

1. Logga in på larmpanelen, tryck INSTÄLLNINGAR och sedan LARMENHETER.
  2. Klicka på den kamera du vill ställa in, och i kameramenyn klickar du sedan på INSTÄLLNINGAR.
  3. Tryck på den blå knappen DJURFILTER.
  4. Se videon nedan för hur du ställer in storleken på djurfiltret: