Koppla in en ny kamera i larmet

Om du skall lägga till en ny kamera så måste den först vara nollställd ('resettad', det är den om den kommer direkt från oss). Om den är nollställd så antingen piper eller blinkar den. Annars klicka här för att se hur du nollställer den!

Det är väldigt enkelt att ansluta en ny kamera:

1. Anslut ström till kameran, och vänta tills den piper (HD PIR-kamera, art nr 0031), eller blinkar (äldre HD-kamera, art nr 0005).

2. Logga in på larmpanelen, tryck på INSTÄLLNINGAR och sedan LARMENHETER.

3. Tryck på LÄGG TILL KAMERA. En QR-kod ('streckkod') dyker upp på skärmen.

4. Låt kameran titta på QR-koden från ca 30 cm avstånd tills den blippar till (HD-kameran: lysdioderna slutar blinka och går till fast sken). Rör kameran lite fram och tillbaka om det behövs.

5. HD PIR-kameran börjar snurra runt lite efter pipet ovan och är klar när den slutat snurra runt (HD-kameran: klar när lysdioden släcks igen). Efter en kort stund så dyker kameran upp i menyn för LARMENHETER.
  6. Aktivera kamerans IR-detektor i menyn för inställningar. Klicka här för bild på hur du gör.