Steg 1: Anslut centralenheten och larmpanelen

Johan visar hur du ansluter centralenheten och larmpanelen, och lägger till den första användaren

Centralenheten

Centralenheter är en specialbyggd wifi-router som är hjärnan i ditt larm. Den skall anslutas till strömförsörjning och via nätverkskabel till ditt bredband enligt nedanstående skiss.

Om du inte har bredband i lokalen så kontakta Gardio för GSM / 3G-uppkoppling. Har du trådlöst bredband utan anslutning för nätverkskabel så kan du ansluta via en så kallad accesspunkt. Läs mer här, eller kontakta Gardio via support@gardio.se.

Anslut larmpanelen

Larmpanelen är en Android surfplatta med en speciell Gardio-app. Panelen är en display för att larma på/av, göra inställningar, och lägga till användare. Om panelen skulle krångla av någon anledning så påverkar det inte själva larmfunktionen, och du kan även larma av/på via mobilen.

Larmpanelen är redan parad med centralenheten när du får paketet, så du behöver bara ansluta strömmen och starta panelen genom att trycka på on-knappen och klicka på Gardio-appen. OBS du får inte ansluta larmpanelen till ditt eget wifi-nät därhemma, utan den skall vara kopplad till larmets egna nätverk.

Korrekt laddningsport:

Korrekt_Laddkoppling_f_r_Larmpanel.png

Klar? Gå till steg 2: Anslut kamera

 

 

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer