Slå ihop två Mina Sidor-konton

Om du har flera Gardio-larm så skall du ansluta dem alla till en och samma inloggning på Mina Sidor, så att du ser alla dina larm på ett och samma ställe på webben och i mobilen.

Har du två (eller fler) Gardio-larm med varsina inloggningar på Mina Sidor? Slå då ihop dem till ett och samma konto på Mina Sidor, såhär:

1. Välj ut det Mina Sidor-konto som du inte skall fortsätta använda framöver (tex det konto där du loggar in med din jobb-epost, eftersom bättre att använda din privata). Logga in på det kontot.

2. Gå till fliken Användare och lägg till en ny användare med ditt namn. Har du redan exempelvis en 'Magnus' så får du kalla den nya för något annat t.ex. 'MagnusS'.

3. Tryck sedan på den gröna knappen för att bjuda in MagnusS till Mina Sidor, och ange din epostadress (spelar ingen roll vilken adress, bara du kommer åt den).

4. Logga ut från Mina Sidor (viktigt!).

5. Öppna inbjudningsmailet som du nu har fått, och klicka på länken för att acceptera inbjudan. Nu får du frågan att logga in på ditt Mina Sidor-konto, och se då till att logga in på det konto du vill använda framöver (dvs inte det du loggade in på ovan)! Följ instruktionerna för att acceptera inbjudan som vanligt.

6. Nu har du båda Gardio-larmen samlade på samma konto på Mina Sidor. Det gamla kontot på Mina Sidor struntar du helt enkelt i from nu.