2016-01-08: Dölja inaktiva användare på panel och Mina Sidor

Nu döljs inaktiva användare på panelen och på Mina Sidor, så man slipper se sitt gamla ex här...

Mina Sidor döljs användare som är inaktiva på både Mina Sidor och larmpanelen. Adminanvändare kan se dem genom att klicka på knappen 'Visa alla användare' längst ned på sidan (knappen syns endast för admin-användare).

larmpanelen döljs alla användare som är inaktiva, men admin-användare kan välja att visa dm igen genom att trycka på knappen 'Visa alla' längst ned på skärmen. From version 3.0.2.