Installera panelappen direkt från centralenheten

Om en kund har en panelapp som inte är kompatibel med centralenhetsversionen av ngn anledning så kan man installera rätt panelapp direkt från centralenheten, OM panelen är ansluten till centralenhetens wifi.

Gör såhär:
  1. Öppna webbläsaren och skriv in http://192.168.213.1/gardioapps/android.apk
  2. Nedladdning påbörjas. När klart så dra ned från överkanten av skärmen så ser du filen 'android.apk'. Klicka på den för att installera.
  3. Om det misslyckas så öppna File Manager (finns bland apparna) och leta upp mappen Downloads (logger överst). Däri finns filen android.apk.
Detta är enklare än att byta wifi och ladda från dropbox, och det blir rätt app på en gång. Men kräver som sagt att paddan ansluten till centralenhetens wifi redan.