Ändra nedräkningstid innan larm

När du kommer hem så har du 40 s på dig att larma av innan larmet går. Det brukar vara lagom för att hinna ställa ned matkassarna, ta av sig vantarna och slå PIN-koden på panelen. På andra platser än i entrén så kanske du dock vill att det skall larma snabbare vid intrång, och då kan du ändra nedräkningstiden specifikt för dessa andra kameror.

Gör såhär:

1. Logga in på larmpanelen. Tryck på INSTÄLLNINGAR och sedan LARMENHETER. Klicka på kameran vars nedräkningstid du vill ändra, och i kameramenyn så klicka på NEDRÄKNING:

2. Välj den nya nedräkningstiden och spara:

Funktionen är tillgänglig from version 3.7.4.