Ändra nedräkningstid innan larm

Vid larmdetektering startas nedräkning 40 s innan larmet går och notifieringar skickas ut till användare. OBS att larmbilder sparas till larmservrarna ända från första ögonblicket vid larmdetektering, och om man skulle rusa in och förstöra larmet så kommer larmservrarna ändå att larma efter 40 s.

Om du vill att nedräkningen skall vara kortare än 40 s så kan du ändra det per kamera i respektive kameras inställningar. Kanske du vill t.ex. ha 40 s nedräkning vid entrén för att hinna ställa ned matkassarna och larma av, men kanske att larmet går mycket snabbare om någon tar sig in genom altandörren.

Gör såhär:

1. Logga in på larmpanelen. Tryck på INSTÄLLNINGAR och sedan LARMENHETER. Klicka på kameran vars nedräkningstid du vill ändra, och i kameramenyn så klicka på NEDRÄKNING:

2. Välj den nya nedräkningstiden och spara:

Funktionen är tillgänglig from version 3.7.4.