Autogiro

Vi rekommenderar starkt att du lägger upp ett autogiromedgivande för dina betalningar så blir det enklare, vi sparar papper, du sparar faktureringsavgiften och slipper missa något faktura.

Du kan göra på tre sätt:

1. Enklast: Logga in på din internetbank och leta upp 'autogiro' eller 'autogiromedgivande' och sök där på Gardio. Klicka för exempel för SEBSwedbank, Nordea och Sparbanken om du är osäker. Detta alternativ fungerar dock inte för aktiebolag.

2. Lite krångligare: Fyll i formuläret nedan och signera med Bank-ID. OBS om du väljer Mobilt Bank-ID så kom ihåg att öppna detta i mobilen efter du tryckt signera (det framgår inte så tydligt på sidan).

3. Om inget annat fungerarladda ner blankett här, skriv ut och fyll i. Fota av med mobilen och maila till support@gardio.se, eller posta till Gardio AB, Stupvägen 1 nb, 19142 Sollentuna.

Formulär med Bank-ID

Fyll i formuläret nedan för skaffa autogiro till Gardio. I rutan för ”Kontohavarens betaltjänsteleverantör” nedan fyller du i bankens namn, tex SEB, Handelsbanken, Swedbank. Om du skall anmäla autogiro för ett företag så lägg till ’16’ innan organisationsnumret i personnummerfältet nedan.

SEB

Anslut Gardio till autogiro så slipper du hålla reda på fakturor! Enklast gör du det genom att logga in på din internetbank och klicka i autogiromedgivande för Gardio! Se nedan hur du gör för SEB.

Gå till SEB nu!

Swedbank

Anslut Gardio till autogiro så slipper du hålla reda på fakturor! Enklast gör du det genom att logga in på din internetbank och klicka i autogiromedgivande för Gardio! Se nedan hur du gör för Swedbank.

Gå till Swedbank nu!

Nordea

Anslut Gardio till autogiro så slipper du hålla reda på fakturor! Enklast gör du det genom att logga in på din internetbank och klicka i autogiromedgivande för Gardio! Se nedan hur du gör för Nordea.

Gå till Nordea nu!

Sparbanken

Anslut Gardio till autogiro så slipper du hålla reda på fakturor! Enklast gör du det genom att logga in på din internetbank och klicka i autogiromedgivande för Gardio! Se nedan hur du gör för Sparbanken.