Beta-testa nya iPhone-appen

En helt ny iPhone-app är nu tillgänglig för dig som vill testa innan den släpps ut på AppStore. Vi vill väldigt gärna ha dina kommentarer om eventuella fel och konstigheter!

Gör så här för att testa:

1. Installera appen Testflight från Appstore (detta är Apples egen app för att hantera beta-testning av nya appar), och acceptera alla Apples villkorstexter.
  2. Klicka på denna länken i din mobil https://testflight.apple.com/join/l09QTg82
  3. Klicka på Gardioappen som nu dyker upp i Testflight så installeras den.
  4. Logga in i Gardioappen och använd som vanligt.

Kommentera gärna här nedan eller maila till support@gardio.se om du hittar fel eller konstigheter!

Vad är nytt i den nya appen

Den nya appen är byggd på en helt ny app-plattform som möjliggör snabbare och enklare utveckling så vi kan få ut nyheter fortare på både iPhone och Android. Konkreta nyheter är:

• Hela kom-igång-guiden finns nu i mobilen
  • Du kan styra ljudvolym för olika notifieringar
  • Larmsignalen tystnar så snart du klickar på appen
  • Du förlänger pågående Titta Nu med ett klick
  • Inga länkar ut till webbläsaren längre utan allt sker i appen