2018-11-28 Ny iPhone-app

En helt ny iPhone-app är nu släppt på AppStore, och kommer att uppdateras automatiskt på din iPhone.

Nyheter i denna version:

• Du kan styra ljudvolym för olika notifieringar individuellt för varje larm du har tillgång till

• Larmsignalen tystnar så snart du klickar på appen

• Du förlänger pågående Titta Nu ytterligare 2 min med ett klick

• Inga länkar ut till webbläsaren längre utan allt sker i appen

• Hela kom-igång-guiden för att lägga till ett nytt larm finns nu i mobilen

• Du kan ändra inloggningsuppgifter från appen

Kommentera gärna nedan om du har förslag eller önskemål för nästa version av appen!