2019-04-26 Uppdaterad iPhone-app (förbättrade push-notiser samt småfix)

Ny version av iPhone-appen ute nu. Framförallt är det förbättringar för säkrare leverans av push-notiser. Sedan en del småfixar:

• Väntade uppgradering av centralenheten visas inte varje gång appen startas, utan bara då och då med lagom intervall.
  • Visar inte intern LARM-notis medan man skriver PIN på samma larmadress.
  • Hämtar den slutgiltiga kamerabilden 40 sekunder efter pålarmning.
  • Hämtar senaste larmstatus när mobilen ansluter till internet.
  • Texten under status går inte utanför skärmen.